Utrinki iz preteklih dogodkov

Tematska tedenska predavanja

19.04.2021

V programu Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« se enkrat tedensko povezujemo s Centrom za krepitve zdravja Velenje, kjer nam njihovi strokovnjaki podajajo tematike spoprijemanja z depresijo.

Spletni zaposlitveni portali

15.04.2021

Danes smo v programu Socialna aktivacija "AS - Aktiviraj Se!" posvetili dvema področjema: družini in družinskim odnosom ter v drugem delu programa spletnim zaposlitvenim portalom.

Sodelujemo in se učimo: Skupaj - 11.Računalniška delavnica Excel-a

12.04.2021

Tako kot že nekaj ponedeljkov, smo se tudi danes zbrali na računalniškemu programu ZOOM, kjer smo skupaj z udeleženci spoznavali podatkovno tabelo in konsolidacijo podatkov.

Pisanje teoretičnega dela projektnih nalog

12.04.2021

Projektne naloge naših udeležencev Socialne aktivacije »AS – Aktiviraj Se!« potekajo po zastavljenih individualnih načrtih in se izvajajo trikrat na teden.

Spoprijemanje z depresijo

09.04.2021

Danes smo se v programu Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« povezali s Centrom za krepitev zdravja Velenje in bili deležni odličnih vsebin na temo podpore pri spoprijemanju z depresijo ter slišali predavanje o zdravi prehrani.

Pisna komunikacija z delodajalci

08.04.2021

Pisan komunikacija z delodajalci je zelo pomenljiva. Tokrat smo z udeleženci programa Socialna aktivacija "As - Aktiviraj Se!" predelali področje prijavne dokumentacije.

Projektno delo

06.04.2021

Kakor pravi pregovor »Kdor ne uspe načrtovati, načrtuje neuspeh«, namenjamo v programu Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« načrtovanju projektnih nalog z udeleženci glavnino časa in pogovora.

Vstop v izvajanje izvedbenega modula

01.04.2021

Z udeleženci programa Socialna aktivacija »AS – Aktiviraj Se!« smo na današnji dan zakorakali v drugi, izvedbeni modul, kar pomeni, da se »družimo« v programu 6 ur dnevno, vse dni v tednu.

Kompetence in življenjske vrednote

30.03.2021

Tematiki, katerima smo danes namenili pozornost, sta bili življenjske vrednote posameznika ter pridobivanje poklicnih, osebnostnih in socialnih kompetenc.

Sodelujemo in se učimo: Skupaj - 10.Računalniška delavnica Excel-a

29.03.2021

Naši udeleženci vsak ponedeljek spoznavajo nove funkcije v Excelu. Tokrat smo spoznavali funkcijo "Analiza - Kaj če?" Ugotovili smo, da je ta funkcija zelo uporabna in da se udeleženci že veselijo novih izzivov.