Obvestila za otroke in mladino

Kreativna delavnica ob dnevu Zemlje

22.04.2021

V četrtek, 22. 4. 2021 med 14 . in 17. uro vabimo otroke od 1. do 4. razreda na kreativno ustvarjalno delavnico za otroke.

Prvomajske počitnice za otroke 2021

12.04.2021

Vesela novica.... Brezplačne aktivne prvomajske počitnice za otroke bodo.

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

29.03.2021

Karierni center za mlade in uspešne karierne delavnice s podjetnico, pisateljico, popotnico, ljubiteljico narave, avanturistko ga. Petro Škarja. Vodi jo slogan: "BODI, KAR SI. DELAJ, KAR TE VESELI!" ... Dijaki in mi preprosto navdušeni ... Tokrat v sodelovanju s Šolskim centrom Rogaška Slatina. ... BERITE NAS ... https://scrs.si/novice/delavnica-si-upas-bodi-podjeten/

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

25.03.2021

Karierni center za mlade in medobčinski otroški parlament ... BERITE NAS ... https://novice.si/page/konjisko-mladi-o-poklicni-prihodnosti/     HVALA VSEM SODELUJOČIM ZA POZITIVNO ENERGIJO, DELOVNO VNEMO IN ŠTEVILNE SKLEPNE UGOTOVITVE. 

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

24.03.2021

Da je aktualna karierna tematika otroških parlamentov še kako goreča, dokazujejo številne aktivnosti in razprave z našimi parlamentarci. Tokrat na prijazno povabilo OŠ Ob Dravinji Slovenske Konjice in v sodelovanju z OŠ Pod Goro Slovenske Konjice, OŠ Zreče, OŠ Loče in OŠ Vitanje. HVALA VSEM SODELUJOČIM ZA POZITIVNO ENERGIJO, DELOVNO VNEMO IN ŠTEVILNE SKLEPNE UGOTOVITVE.

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

01.03.2021

Z Enoto Velenje nadaljujemo po poteh številnih zanimivih on line aktivnostih. Se v kateri prepoznaš? Ali prepoznaš glavnega on-line gledališkega junaka? Tukaj smo, da ti pomagamo in smo ti v oporo. Tudi z gledališkimi igrami, ki ti približajo poklice na zanimiv način. Kontaktiraj nas ali se nam pridruži v kariernih aktivnostih. Otroci, mladostniki, starši, učitelji, šolski svetovalni delavci, lepo vabljeni. Več o projektu "VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.drustvo-novus.com/projekti/karierni-center-za-mlade Spletna stran partnerskega projekta: https://www.kariera-mladi.si/ FB: https://www.facebook.com/vseckamingrem Instagram: https://www.instagram.com/vseckamingrem/

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

26.02.2021

Z Enoto Velenje po poteh številnih zanimivih on line aktivnostih. Se v kateri prepoznaš? Si tudi ti zastavljaš številna vprašanja o izbiri poklica, šole ...? Tukaj smo, da ti pomagamo in smo ti v oporo. Kontaktiraj nas ali se nam pridruži v kariernih aktivnostih. Otroci, mladostniki, starši, učitelji, šolski svetovalni delavci, lepo vabljeni.

BREZPLAČNA učna pomoč

01.02.2021

Vam je snov, ki je bila razložena v šoli ali preko Zoom-a nerazumljena? Bi potrebovali dodatno razlago? Nudimo vam individualno učno pomoč za dopolnitev in poglobitev vašega znanja.

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

29.01.2021

Da so kompetence v današnjem času pogosto uporabljen izraz pri načrtovanju kariere dokazuje, da se vse več dijakov zaveda pomembnosti področja. Biti kompetenten pomeni, imeti znanja, razumevanje, zmožnosti in veščine ter motivacijo, da nekaj dejansko naredimo. Zato je ključno, da veš, kako kompetence lahko še razviješ.

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

26.01.2021

VIRTUALNI INFORMATIVNI DNEVI SO PRED VRATI! V petek, 12. in v soboto, 13. februarja 2021 potekajo virtualni informativni dnevi, na katerih boš lahko pridobil številne informacije o šoli, programih, predmetnikih, vpisnih postopkih, pogovorih z dijaki za OSNOVNOŠOLCE, pogovorih z učitelji ZA STARŠE devetošolcev, šolskem utripu, omogočen ti bo virtualni sprehod. Šolski center Velenje vabi. Več o dogodku si lahko prebereš na naslednji spletni povezavi >>>> BODI PROAKTIVEN, SPRAŠUJ, KONTAKTIRAJ, NAČRTUJ, REALIZIRAJ.