zaNVO_mobilne pisarne tudi v Velenju - [IMPACT4VALUES] ZNANE LOKACIJE ZA MOBILNE PISARNE ZA JAVNI RAZPIS ZA MALE IN SREDNJE PROJEKTE

03.05.2023

Do roka za prijave na javni razpis za male in srednje projekte je malo več kot mesec dni. Še vedno se lahko prijavite na individualno svetovanje, na podlagi interesa pa smo zdaj določili tudi datume in lokacije za mobilne pisarne. Obiskali bomo 6 krajev po Sloveniji in vam pomagali razvijati vaše projektne ideje.

Na srečanjih torej ne bomo predstavljali javnega razpisa (za to si lahko pogledate posnetek informativne delavnice), ampak se bomo posvetili vsebini: kakšne projekte bomo financirali in kako se vaša projektna ideja sklada s tem?

Za udeležbo na projektni pisarni se morate obvezno prijaviti! Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do dneva pred dogodkom do 12.00 ure.

Kam prihajamo in kdaj?

• Učilnica LRF za Pomurje (Bistra hiša Martjanci), Martjanci 36, 9. maj ob 10. uri, prijava
  • Zavod PIP, Gosposvetska 86, Maribor, 9. maj ob 15. uri, prijava
  • Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, Novi trg 9, Novo mesto, 9. maj ob 10. uri, prijava
  • Stavba Fakultete za varstvo okolja, Trg mladosti 7, Velenje, 10. maj ob 16. uri, prijava
  • Pisarna za društva, Prežihova 7, Ravne na Koroškem, 11. maj ob 16. uri, prijava
  • Večgeneracijski družinski center Cerknica, Čabranska 9, Cerknica, 11. maj ob 17. uri, prijava

Če imate krajše vprašanje nas lahko seveda pokličete, tedensko pa še vedno osvežujemo odgovore na prejeta vprašanja.

Več na CNVOS povezavi: https://www.cnvos.si/novice/3292/impact4values-znane-lokacije-za-mobilne-pisarne-za-javni-razpis-za-male-in-srednje-projekte/?fbclid=IwAR3uS-QHIhRuZ9lfKiBustsKmBFlPnBFAPwPYO3vT0vYKte3AGb31_xgjVY