Novice

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

27.05.2021

Uspešne izvedbe delavnic za osnovnošolce s promocijo deficitarnih poklicev in poklicev prihodnosti na virtualen način »Job Avatar«. Tokrat z učenci OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje.

 

Osnovnošolcem bodo na delavnicah predstavljeni različni deficitarni poklici in poklici prihodnosti na zanimiv, interaktiven ter praktičen način, kar bo tudi vplivalo na njihovo nadaljnjo poklicno orientacijo za vključitev v poklice, ki so iskani in tehnološko perspektivni. Predstavljeni bodo tako deficitarni poklici kot tudi poklici prihodnosti, ob tem da bodo udeleženci imeli možnost se praktično preizkusiti v vlogi poklica ter opravljali ostala dela.

Kontaktirajte nas ali se nam pridružite v kariernih aktivnostih. Otroci, mladostniki, starši, učitelji, šolski svetovalni delavci, lepo vabljeni. 

Udeležba na aktivnosti je brezplačna. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

 

Več o projektu "VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.drustvo-novus.com/projekti/karierni-center-za-mlade

Spletna stran partnerskega projekta: https://www.kariera-mladi.si/

FB: https://www.facebook.com/vseckamingrem

Instagram: https://www.instagram.com/vseckamingrem/

Društvo Novus