Novice

Di-FIT - partnersko srečanje

28.03.2023

Teden smo začeli z Di-FIT partnerskim sestankom v razširjeni sestavi. Tako smo se dobili vsi predstavniki sodelujočih organizacij in si skupaj ogledali dosegle mejnike ter zastavili korake za naprej. Z željo, da nadaljujemo v takšnem sodelovalnem duhu uspešno še naprej!

zaNVO_spletno usposabljanje - Spoznavanje in delo s CANVO

28.03.2023

V kolikor vaše delo vključuje izdelavo digitalnih vsebin, je orodje Canva odlična rešitev za hitro in učinkovito oblikovanje. Na delavnici se boste seznanili z uporabo brezplačnega spletnega orodja za oblikovanje digitalnih vsebin s programom Canva.

Kreativne delavnice v aprilu

24.03.2023

Vsako sredo v popoldanskem času (15.00-18.00) organiziramo kreativne delavnice, kjer skupaj z otroki ustvarjamo, pogovarjamo, plešemo in kvalitetno preživljamo prosti čas.

Karierni center za mlade

16.03.2023

Danes se javljamo iz strokovnega srečanja mrež Euroguidance Network, Europass Slovenija, Center RS za poklicno izobraževanje, SOK/EOK 2023. Na povabilo k sodelovanju smo predstavili izbor priročnikov za karierno svetovanje mladim, ki smo jih razvili skupaj z našim vodilnim in ostalimi partnerji Fundacija Prizma / Foundation Prizma, RIC Novo mesto, Podjetniški inkubator Kočevje na projektu VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade. Veseli nas, da so naše karierne knjižice, ostali karierni pripomočki, gradiva in aktivnosti še vedno odlično sprejete po poteku projektnega delovanja. HVALA VAM in vabljeni, da nas še naprej spremljate.

zaNVO_ brezplačno usposabljanje v živo - Predstavitev programa eCosnulta – program za vodenje članstva, prostovoljskih ur in enostavnega računovodstva

13.03.2023

Program je namenjen vodstvenim članom društev, blagajnikom, tajnikom in osebam, ki v društvu vodijo tovrstne evidence.

Di-FIT – Savinjska in Koroška regija

13.03.2023

Tudi prejšnji teden smo bili s projektom Di-FIT naokoli. Tokrat smo se ustavili na Koroškem in Savinjskem, kjer smo na delavnicah predstavili projektni portal www.e-tecaji.com in zanimive vsebine za starejše.

Delavnica ob dnevu žena

09.03.2023

Na včerajšnji kreativni delavnici smo najprej ustvarjali na lončke, nato pa smo posadili rožice za njihova dekleta.

zaNVO_spletno usposabljanje - Kako organizirati javni dogodek?

08.03.2023

Želite organizirati festival nevladnih organizacij, prireditev za otroke na občinskem trgu, javni shod v podporo aktualnim izzivom? Organizacija javnega dogodka zahteva precej več priprave, kadar ne poznate kolesja v ozadju. Na usposabljanju vam bomo predstavili postopek organizacije javne prireditve po korakih, da se boste lahko le-te lotili suvereno in jo tudi uspešno izvedli.

Marčevske popoldanske kreativne delavnice za otroke

03.03.2023

Z veseljem vam sporočamo, da so naše kreativne srede za otroke nazaj.

Di-FIT – Usposabljanja Ajdovščina

01.03.2023

Februarja večkrat Di-FIT aktivni v Ajdovščini. Z udeleženci smo se potopili v svet elektronske poštne GMail, obenem pa smo opravili tudi raziskovanje portala www.e-tecaji.com. Vsa druženja so bila izjemno prijetna, na osnovi povratnih informacij pa smo pridobili spet nove ideje in nov elan za nadaljnje projektne aktivnosti.