Novice

Izmenjava izkušenj na področju prostovoljstva ter tematika obvladovanja tesnobe

14.01.2022

V današnjem sončnem dnevu smo imeli v programu socialna aktivacija "AS - Aktiviraj Se!" kreativno izmenjevanje izkušenj na področju prostovoljstva.

SPIN usposabljanja v decembru 2021

11.01.2022

Decembra 2021 smo v projektu SPIN presegli mejnik 60.000 opravljenih ur usposabljanj od začetka izvajanja projekta.

Zimske kreativne delavnice za otroke

10.01.2022

Spoštovani starši, pred vami je urnik za brezplačne zimske kreativne delavnice, ki bodo potekale ob sredah od januarja do konca marca. 🤩 *Izjema je delavnica izdelava trdih mil, kjer si izberete samo en datum od dveh predlaganih, saj je število mest zaradi zahtevnosti dela omejeno. Delavnice so namenjene osnovnošolskih otrokom od 1. - 4. razreda.

Spoprijemanje s tesnobo in sprejemanje lastnih čustev

07.01.2022

Danes smo v programu socialna aktivacija "AS - Aktiviraj Se!" poslušali o predavanju spoprijemanja s tesnobo ter o tematiki čustev.

Di-FIT - predstavitev projekta

05.01.2022

Ponosni smo na pridobitev novega projekta »Di-FIT« (Digitalni fitnes dolgožive družbe), ki je nastal kot rezultat sodelovanja posameznih partnerjev strateškega partnerstva Mreža in krepitve samega nevladnega sektorja v Savinjski regiji.

Strateško partnerstvo Mreža - Mreža uspešno nadaljuje z reševanjem izzivov

03.01.2022

Strateško partnerstvo »Mreža«, ki ga sestavljajo Zavod Vozim iz Celja in MCDD iz Slovenskih Konjic ter trije partnerji iz Velenja: Društvo Novus, Zavod Uspešen.si in Andragoško društvo Univerza za III. življenjsko obdobje, je novembra in decembra 2020 izvedlo anketo o spremembah pri delu z različnimi ranljivimi ciljnimi skupinami v času življenja s koronavirusom. Odločili_e smo se za raziskavo aktualnega stanja z namenom pridobiti informacije o morebitnih spremembah potreb različnih ranljivih ciljnih skupin in organizacij.

Vesele praznike in srečno novo leto

24.12.2021

Poiščimo srečo v tistih stvareh, ki vžigajo iskrice v naših očeh. Srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2022!

Izmenjevalnica, voščilnice, hama perle in druženje

24.12.2021

Včeraj smo z udeleženci socialne aktivacije »AS – Aktiviraj Se!« izdelovali plakat želja za leto 2022! Nanj smo napisali svoje želje, pričakovanja in iskrene misli.