Novice

Di-FIT – Pomurska regija

05.12.2022

Ekipa Di-FIT smo uspešno izvedli usposabljanje za člane Društva - Univerza za tretje življenjsko obdobje Murska Sobota. Izboljšali smo veščine brskanja in iskanja po internetu.

Di-FIT – Usposabljanja DUTŽO Ilirska Bistrica

28.11.2022

Sodelovanje z društvom Univerza za tretje življenjsko obdobje (DUTŽO) Ilirska Bistrica nas je v preteklih tednih kar večkrat zvabilo v Primorsko-notranjsko regijo. Z udeleženci smo se dobili zaradi različnih digitalnih vsebin.

Di-FIT – Goriška regija

23.11.2022

Di-FIT se je tokrat odpravil na daljšo pot. Tako burja na eni strani Nanosa in sneg na drugi strani nista mogla pokvariti dobrega vzdušja ekipe. Pri tako vedoželjnih udeležencih DU Nova Gorica pa je bilo le-to izjemno.

OPOZORILO!

21.11.2022

Če ste iz našega maila, info@sticisce-novus.si, prejeli e-pošto z Zadevo NAROČILO, PROSIMO NE ODPIRAJTE, saj so nam vdrli v e-pošto in naključno razpošiljajo nevarno e-pošto.

Di-FIT – Usposabljanja Sl. Konjice

18.11.2022

Tokrat smo ostali v Savinjski regiji in smo širili IKT znanja v Dravinjski dolini. V Slovenskih Konjicah je bila na programu predstavitev nadgrajenega portala www.e-tecaji.com ter vzpostavitev klica s programom Zoom na računalniku.

Di-FIT – Usposabljanja DBPR Velenje

16.11.2022

Z Društvom za boj proti raku (DBPR Velenje) smo se v zadnjih dveh mesecih večkrat družili in krepili IKT kompetence v sklopu projekta Di-FIT.

Karierne aktivnosti na srednji šoli

16.11.2022

Kaj imajo skupnega poklici, izobraževanje, kariera, čuječnost? … Odločanje, usmerjanje, ciljno načrtovanje in realiziranje … In, da smo lahko pri tem uspešni, so nam v pomoč tehnike čuječnosti. Le-te smo uspešno spoznavali z Janjo Rednjak in dijaki ŠC Slovenske Konjice-Zreče.

zaNVO - Vabilo k sodelovanju pri pripravi smernic za sodelovanje z nevladnimi organizacijami

15.11.2022

Ministrstvo za javno upravo je z namenom tvornega sodelovanja z nevladnimi organizacijami pripravilo predlog Smernic za sodelovanje Vlade Republike Slovenije z nevladnimi organizacijami. Zainteresirano javnost vabijo k sodelovanju.

zaNVO - VABILO za sodelovanje v Publikaciji

14.11.2022

Povabilo vsem nevladnim organizacijam v savinjski regiji, da s svojimi prispevki sodelujete v Publikaciji Regionalnega stičišča NVO savinjske regije NOVUS.

WOWIT - primeri dobrih praks

14.11.2022

V okviru projekta Erasmus+ WOWIT smo analizirali različne organizacije, ki delujejo v posameznih treh partnerskih državah in so aktivne na področju vključevanja ciljne skupine žensk po porodniški na trg dela in naslavljajo različne problematike s katerimi se srečuje ta ciljna skupina.