Novice

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

08.03.2022

»Kreativnost je odličen motivator, ker sproži zainteresiranost pri ljudeh za tisto, kar počno. Kreativnost da upanje, da obstaja ideja, ki ima vrednost. Kreativnost omogoči, da vsakdo lahko nekaj doseže. Kreativnost naredi življenje bolj zanimivo in zabavno.« (dr. Edvard de Bono)

 

Pedagoški delavci osnovnih in srednjih šol, karierni svetovalci nevladnih organizacij in javnih/zasebnih zavodov, ki pokrivamo delo z otroki in mladostniki na področju karierne orientacije lahko z inovativnimi pristopi in pravo podporo mladim omogočimo optimalen razvoj ter tudi izpolnitev njihovih sanj in želja v realnem svetu, kar pomembno prispeva k dvigu kvalitete njihovega življenja.

 

ON-line strokovni posvet »KAKO RAZVIJATI STROKOVNO DELO ZA KARIERNI RAZVOJ MLADIH? Prednosti in uporabnost kreativnih tehnik in inovativnih pristopov za delo z mladimi«.

 

Na dogodku smo praktično osvetlili kako poiskati notranje vire moči, razvijati zavzetost in odnos do dela ter udejanjati smisel poslanstva pri delu, da mlade z novimi pristopi poučevanja spodbujamo k ustvarjalnosti, inovativnosti in razvijanju spretnosti, ki bodo vplivale na njihov nadaljnji osebni ter poklicni razvoj. 

 

Več o projektu "VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.drustvo-novus.com/projekti/karierni-center-za-mlade

Spletna stran partnerskega projekta: https://www.kariera-mladi.si/

FB: https://www.facebook.com/vseckamingrem

Instagram: https://www.instagram.com/vseckamingrem/

 

Društvo Novus