Novice

ZGODBE IZ STANOVANJA

23.03.2020

ZGODBE IZ STANOVANJA – ustvarimo vse-slovensko zbirko zgodb iz karantene (KNJIGA) Izpoved cele SLOVENIJE.

 

KDAJ, ČE NE, ZDAJ!? V tem času pozivamo vse, da se nam pridružite pri projektu ZGODBE IZ STANOVANJA, pri katerem zbiramo srčne, smešne, življenjske, hudomušne ali pa žalostne zgodbe in poezijo. Pripovedi so lahko kratke, dolge, izmišljene, resnične, lahko so pesmi ali basni, otroške ali odrasle, pravilno napisane ali z napakami, kakršnekoli, le da so od vas in da prihajajo iz srca. Lahko je le opis vašega dne, lahko naredite družinski projekt in skupaj napišete zgodbo. Lahko so pripovedi polne zmajev in pravljičnih bitij, lahko so le opis sosedovega psa…

 

Kajti - morda je sedaj končno napočil ta čas, ko lahko ustavimo konje ter prisluhnemo svojim lastnim besedam. Njim bi radi prisluhnili tudi mi, zato si ob koncu tega obdobja želimo izdati knjigo z vašimi izpovedmi.

 

Najlepša hvala za odziv.

 

Zgodbe naj imajo naslov, da jih bomo lažje uvrstili. Podpis je zaželen, ni pa potreben. 

 

Vaše stvaritve z veseljem čakamo na mailu: sara.bajec@drustvo-novus.com , lahko pa jih pošljete tudi po pošti: Društvo NOVUS, Trg mladosti 6, 3320 Velenje.

 

Program sofinancirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Mestna občina Velenje in Občina Šmartno ob Paki.

Društvo Novus