"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

26.08.2022

V Društvu NOVUS smo izjemno ponosni na uspešen zaključek projekta in zaključno konferenco, ki smo jo v preteklem tednu skupaj z vodilnim partnerjem, Fundacijo PRIZMA, ustanovo in ostalimi partnerji projekta »VšečKAM in GREM – Karierni center za mlade«, RIC-em Novo mesto in Podjetniškim inkubatorjem Kočevje uspešno organizirali in realizirali na lokaciji Celjskega sejma.

Na dogodku smo gostili predstavnike osnovnih in srednjih šol (ravnatelje in pedagoške delavce), karierne svetovalce nevladnih organizacij in javnih/zasebnih zavodov, ki pokrivajo delo z otroki in mladostniki na področju karierne orientacije, predstavnike strokovne javnosti, ki jih tematika zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Dogodek so obiskale tudi šole, ki so z nami sodelovale in aktivno skrbele za karierno orientacijo svojih učencev in dijakov.

Skupaj s partnerji smo predstavili rezultate aktivnosti in ga obogatili tudi s strokovnimi gosti s področja karierne orientacije. Za odlično moderiranje dogodka je poskrbel Nik Škrlec.

*Operacijo je v obdobju trajanja projekta financirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.*

V Društvu NOVUS že načrtujemo karierne aktivnosti za šolsko leto 2022/2023. Zahvaljujemo se vam za dosedanje zaupanje in vabimo k ponovnemu sodelovanju. Na spletni strani Društva NOVUS smo za vas pripravili katalog kariernih aktivnosti za osnovne in srednje šole.

Kontaktirajte nas na helena.felicijan@drustvo-novus.si ali na 064 260 053 (Helena Felicijan).

Več o projektu "VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.drustvo-novus.com/projekti/karierni-center-za-mlade

Spletna stran partnerskega projekta: https://www.kariera-mladi.si/

FB: https://www.facebook.com/vseckamingrem

Instagram: https://www.instagram.com/vseckamingrem/