Novice

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

13.08.2021

Društvo za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS, z vodilnim projektnim partnerjem Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova ter ostalimi sodelujočimi partnerji projekta Karierni center za mlade »VšečKAM in GREM«, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje - Območno službo Maribor in drugimi partnerji organiziramo Virtualni karierni sejem – "SEJEM POKLICEV IN IZOBRAŽEVANJA 2021".

 

Virtualni karierni sejem 2021 bo potekal na virtualni sejemski platformi, kjer bodo šolajoči mladi spoznavali poklice in pridobili dragocene informacije, ki jim bodo v pomoč pri izbiri nadaljnje izobraževalne poti in izbiri poklica, ki jih zanima.

 

Podjetja, izobraževalne organizacije in deležniki v okolju, lepo vabljeni, da sodelujete pri izvedbi dogodka in se kot podjetje/organizacija predstavite mladim s perspektivnimi, zanimivimi poklici, vašimi potrebami po zaposlovanju in jim tako približate zanimivosti iz delovnega okolja. Kot izobraževalna institucija, pa predstavite srednješolske in študijske programe, izobraževanje odraslih, vseživljenjsko učenje in dodatno neformalno izobraževanje ter druge zanimivosti za aktivno participacijo šolajočih mladih.             

 

Več informacij ZA RAZSTAVLJALCE:

>>>   Vabilo za podjetja

>>>   Paketna ponudba zunanjega izvajalca za podjetja

 

>>>   Vabilo za izobraževalce

>>>   Paketna ponudba zunanjega izvajalca za izobraževalce

 

Vabljeni na promocijo dogodka in predstavitev načina prijave razstavljalcev v sredo, 18. 8. 2021 ob 10.00 uri, ki bo potekalo na ZOOM povezavi:  https://us02web.zoom.us/j/86909155809               

 

Vašo povratno informacijo o interesu sodelovanja na dogodku sporočite do 25. 9. 2021 na naslov prijava@karierni-sejem.si.  Prav tako se na ta naslov obrnete za kakršnekoli dodatne informacije oz. pojasnila.

 

Za obiskovalce dogodka, je udeležba brezplačna. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

 

Več o projektu "VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.drustvo-novus.com/projekti/karierni-center-za-mlade

Spletna stran partnerskega projekta: https://www.kariera-mladi.si/

FB: https://www.facebook.com/vseckamingrem

Instagram: https://www.instagram.com/vseckamingrem/

Društvo Novus