Novice

ZaNVO_Regionalno stičišče Novus in Strateško partnerstvo Mreža – Obisk Ministrstva za javno upravo

14.09.2021

V imenu Ministrstva za javno upravo je regijo obiskala državna sekretarka Urška Ban, Saša Jazbec, v.d. direktorja Direktorata za lokalno samoupravo, nevladne organizacije in politični sistem in Erika Lenčič Stojanovič, vodja Sektorja za nevladne organizacije. Pogovarjali smo se o izzivih in priložnostih NVO sektorja, izpostavili dobre prakse Strateškega partnerstva Mreža, priložnosti za povezovanje, širitev in razvoj ter profesionalizacijo NVO, vse s ciljem zagotavljanja pozitivnih praks za podporo močni civilni družbi. Poleg Zavoda VozimMCDDUNI3 in Društva Novus so bili na razpravi prisotni predstavniki nevladnih organizacij Zavoda Uvid in Društva paraplegikov jugozahodne Štajerske. Vse skupaj pa se je odvijalo pod okriljem Regionalnega stičišča Novus

 

Aktivnosti partnerstva Mreža sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru JR za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.

Aktivnosti Regionalnega stičišča Novus sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

 

Društvo Novus