Novice

Odprto delovno mesto Strokovni sodelavec s področja svetovanja: pomagajte izboljšati življenja otrok, mladostnikov, družin!

23.10.2023

 

Življenje otrok in mladostnikov je ključnega pomena za oblikovanje naše prihodnosti. Pridružite se naši ekipi kot Strokovni sodelavec s področja svetovanja in pomagajte izboljšati življenja otrok, mladostnikov ter družin.

 

Objavljamo razpis za delovno mesto Strokovni sodelavec s področja svetovanja, ki vključuje:

  • - izboljšanje obvladovanja čustev,
  • - gradnjo pozitivne samopodobe,
  • - učenje reševanja raznovrstnih problemov in
  • - druge ključne naloge.

 

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so:

- zaključena VII. stopnja izobrazbe (univerzitetni program oz. magisterij stroke (2.bol.st.)), socialno delo, psihološke, pedagoške smeri in njenih specialnih disciplin, sociološke, upravne, zdravstvene smeri ali teološke smeri z ustrezno specializacijo oziroma usmeritvijo;

IN

- zaključeno dodatno izpopolnjevanje s področja predmeta Svetovanje v trajanju najmanj 250 ur po pridobljeni zahtevani izobrazbi in tri leta delovnih izkušenj na področju dela z otroki, mladostniki oziroma družinami

ALI

- zaključena VII. stopnja izobrazbe (univerzitetni program oz. magisterij stroke (2.bol.st.)), socialno delo, psihološke, pedagoške smeri in njenih specialnih disciplin, sociološke, upravne, zdravstvene smeri ali teološke smeri z ustrezno specializacijo oziroma usmeritvijo; in deset let delovnih izkušenj po pridobljeni zahtevani izobrazbi na področju dela z otroki oziroma mladostnikov z vedenjskimi oziroma osebnostnimi motnjami.

 

Vrednotenje delovnih izkušenj:

Delovne izkušnje se štejejo od pridobljene zahtevane izobrazbe za vse prijavljene vsebine. Enako velja za delovne izkušnje, pridobljene na podlagi prostovoljnega dela, dela po pogodbi, študentskega dela. Delovne izkušnje se štejejo v opravljenih urah. Za eno leto delovnih izkušenj se šteje 1044 ur.

Prostovoljsko delo se šteje, če je bil prostovoljec po pridobljeni zahtevani izobrazbi vključen v prostovoljsko delo na področju dela z otroki, mladostniki oziroma njihovimi družinami.

 

Delovni čas: 40ur/teden

 

Pričetek dela je čimprej oz. najkasneje 1. 1. 2024.

 

Prijava je možna do 16. 11. 2023 na info@drustvo-novus.com

 

Za vse informacije smo na 064 244 804.

 

Vabljeni, da se pridružite našemu kolektivu.