Novice

Natečaj "Moja slovenska zgodba": Delite svoje pripovedi o Sloveniji!

03.07.2023

Z veseljem sporočamo, da se danes uradno začenja natečaj "Moja slovenska zgodba"! Vsi ljubitelji pisanja, ki se radi izražate skozi besede, ste vabljeni, da delite svoje najboljše zgodbe, ki so se odvile v slovenskem okolju.

Natečaj "Moja slovenska zgodba" je priložnost za raziskovanje in odkrivanje edinstvenosti slovenske kulture in rabe slovenskega jezika. Ne glede na to, ali ste doživeli nepozabno dogodivščino, se navdihnili ob prelepi naravi ali pa imate pripoved iz zanimivega kulinaričnega doživetja, vas vabimo, da svoje besede uporabite za oblikovanje zgodb. Pridružite se nam in skupaj odkrijmo lepoto in raznolikost Slovenije skozi moč pisanja.

Vaše zgodbe bodo imele priložnost navdihniti druge, razširiti obzorja ter poudariti lepoto in raznolikost slovenskega okolja. Ne glede na vaš literarni slog ali žanr, smo prepričani, da vsaka zgodba nosi v sebi nekaj posebnega.

Sodelovanje v natečaju je preprosto. Svojo zgodbo napišite v Obrazec za oddajo zgodbe. Prijave bomo sprejemali do 15. 9. 2023, zato pohitite in čimprej delite svojo slovensko zgodbo s svetom!

Žirija izkušenih ljubiteljev literature bo izbrala 10 najbolje ocenjenih zgodb, ki bodo objavljene na spletni strani in socialnih medijih ter v posebni e-publikaciji "Moja slovenska zgodba". Avtorji treh objavljenih zgodb, ki bodo imele največji spletni doseg, bodo nagrajeni s praktično nagrado.

Ne zamudite priložnosti, da svojo ustvarjalnost izrazite skozi pisano besedo v slovenskem jeziku. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo nepozabne zgodbe, ki bodo trajale večno.

Ekipa projekta Povej svojo zgodbo

#MojaSlovenskaZgodba #PovejSvojoZgodbo

Društvo Novus