Novice

Pridružite se nam na Svetovni kavarni "Povej svojo zgodbo"

16.10.2023

Vsak dan uporabljamo slovenščino, ki nam omogoča komunikacijo, izražanje idej in gradnjo mostov med ljudmi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na izjemnem dogodku - svetovni kavarni "Povej svojo zgodbo", ki bo potekala na temo "Slovenščina v vsakdanji rabi". Dogodek bo potekal v četrtek, 19. oktobra 2023, ob 10.30 uri v prostorih Društva NOVUS na naslovu Trg mladosti 6, 3320 Velenje.

 

Naša kavarna bo raziskovala temo, ki je tako pomembna iz treh ključnih vidikov - iz vidika izobraževalca, delodajalca in posameznika. Kako slovenščino vključujemo in izboljšujemo v našem vsakdanjem življenju?

 

Naš cilj je ustvariti priložnost za izmenjavo mnenj, izkušenj in idej ter spodbuditi razmislek o tem, kako lahko slovenščino še bolj učinkovito vključimo v naše življenje.

 

Za lažjo organizacijo vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do 18. oktobra 2023. To lahko storite tako, da nas kontaktirate na e-naslov info@drustvo-novus.com.

 

Pridružite se nam na svetovni kavarni "Slovenščina v vsakdanji rabi" in skupaj odkrijmo bogastvo našega jezika ter kako ga lahko še bolj cenimo in uporabljamo v vsakdanjem življenju.

Društvo Novus