Novice

Obisk podjetja Doleješi modni gumbi

25.05.2018

V sodelovanju z gospodarstvom, smo se z udeleženci odpravili na povabilo podjetja Dolejši modni gumbi v Podlog v Savinjski dolini, kjer deluje in se ponaša z družinsko tradicijo izdelave modnih gumbov.

 

 

Po toplem sprejemu nas je po proizvodnem obratu popeljala direktorica podjetja mag. Nataša Dolejši in nam nazorno predstavila zgodovino podjetja, samo podjetje in tehnološke faze od same zasnove do izdelave in končnega izdelka – GUMBA. Z udeleženci smo se seznanili z materiali, ki so potrebni za izdelavo, številnimi možnostmi, ki nam jih ponuja tehnologija in trendi, ki jih narekuje modna industrija. Poudarek je bil na sodelovanju, partnerstvu in priložnosti za krožno gospodarstvo ter zavedanjem, da lahko vsak izmed nas naredi za promocijo lokalnih proizvodov, samega podjetja in na mreženju informacij, tudi idej ter zamisli. Izpostavili so možnosti in priložnosti za sodelovanje, z upoštevanjem ključnih kompetenc, ki so pomembne pri zaposlovanju.

 

 

Ob zaključku srečanja smo v dar prejeli številne raznovrstne in barvite gumbe, ki nas bodo zagotovo navdihnili za dodatne ideje uporabnosti. Poslovili smo se s prepričanjem, da nam bodo le-ti prinesli srečo pri nadaljnjem vključevanju v delovne aktivnosti pa tudi priložnosti za sodelovanje.