Novice

Spin usposabljanja v juniju 2021

01.07.2021

V mesecu juniju smo v projektu SPIN KRVS izvedli v okviru sklopa razvoj kariere 5 informativnih delavnic od tega 2 v e-obliki in 4 motivacijske delavnice, od tega 1 v e-obliki. V okviru sklopa razvoj kompetenc pa smo skupno zaključili kar 26 različnih usposabljanj s 181 osebami, od tega je izvedel vodilni partner projekta Invel, d. o. o., 11 usposabljanj.

 

V mesecu juniju so v izvedbi vodilnega partnerja projekta prevladovala jezikovna usposabljanja, in sicer izvedli smo dva tečaja slovenščine za tujce, tečaj angleščine in tri tečaje nemščine. V juniju smo izvedli šest delovnoprocesnih usposabljanj v podjetjih, eno usposabljanji s področja komunikacije (Integriteta pri delu) ter karierno usposabljanje (Spin akademija). Večji del usposabljanj je potekal na daljavo.

 

V juniju smo izvedli uvodne aktivnosti in vključili v projekt odpuščene delavce podjetja Escada ECC, d. o. o. - v stečaju, kot tudi prve odpuščene delavce podjetja Adient, d. o. o. Za vse vključene bomo v prihodnjih mesecih pripravili usposablja predvsem na področju kariernih programov in mehkih veščin, z namenom čim lažjega prehoda na nova delovna mesta.

 

                                        

Društvo Novus