Novice

Podpis pogodbe »Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela«

31.08.2017

Včeraj, 30. avgusta 2017, smo podpisali pogodbo »Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela«, s katerim bomo omogočali aktivacijo najranljivejših skupin na trgu dela. Gre za program Socialna aktivacija za lažji vstop na trg dela »AS - AKTIVIRAJ SE!«.

 

Projekt bo ciljni skupini omogočil ponovno socialno in zaposlitveno vključenost na trgu dela. Udeleženci bodo pridobili in razvili socialne in delovne spretnosti, znanja in splošne kompetence, večjo motivacijo in ponovno aktivacijo na trgu dela, boljše funkcionalne spretnosti za aktivno reševanje socialne problematike, ter se opolnomočili za vstop na trg dela.

 

Naš cilj je, da se razvije ustrezne in kakovostne programe, ki bodo opolnomočile osebe iz ciljne skupine za približevanje trgu dela in večji delovni aktivnosti ter s tem okrepiti sodelovanje ključnih deležnikov na trgu dela in drugih deležnikov, z namenom zmanjšanja tveganja revščine v savinjski regiji, socialno vključenost ter boj proti revščini in kakršnikoli diskriminaciji.

 

 

Resnično se že veselimo začetka!