SKRB ZA TELESNO IN DUHOVNO ZDRAVJE

 

Programi SKRB ZA TELESNO IN DUHOVNO ZDRAVJE izvajamo v okviru projekta NOVUS - prostovoljstvo. Namenjen je občanom, brezposelnim in socialno šibkim.

 

Vsebina programa:

Zavedanje vrednosti življenja začutimo takrat, ko občutimo zaljubljenost, neizmerno srečo ali nasprotno, ko zbolimo ali trpimo. Doseganje notranje harmonije, sreče in zadovoljstva v življenju je želja mnogih ljudi. Pot do sreče nas pelje skozi zavestno opažanje naši misli, dejanj, prepričanj, strahov in ostalih notranjih občutkov. Zavedanje samih sebe je edina pot do našega duševnega in telesnega zdravja. Pri zdravljenju ljudi bi bilo potrebno uporabljati holističen pristop zdravljenja, saj ko zdravimo dušo – pozdravimo telo. V naši podzavesti se skrivajo vzroki za naša ravnanja in dogodke, ki jih z svojimi mislimi privabljamo. Ali se zavedamo, kako lahko uporabimo naše nočne sanje? Lahko se jih naučimo interpretirati, zaznavati vzročno povezavo podzavesti z našimi dogodki v življenju. Najmočnejše pa so naše misli, ko jih nezavedno podpremo s čustvi. Naučimo se jih opazovati, nadzorovati in nekoč jih lahko preoblikujemo in zavestno usmerimo v lastno kreacijo srečne prihodnosti.

 

Vsebine programa so usmerjene v ozaveščanje ozadja energij in misli, da jih ozavestimo in se jih naučimo preoblikovati. Z delom na sebi sčasoma pridobivamo modrost. Takrat razumemo, da je le ljubezen do nas samih ključ za razrešitev vseh naših težav.

 

 

Vsebine:

  • Moč naših misli
  • Zavedanje odvisnosti
  • Vzroki naših strahov 
  • Kreirajmo si sami svojo prihodnost ...

 

Kontakt: podpora@drustvo-novus.com (TANJA)

 

Projekt sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO.